mandag, marts 17, 2014

Effektiv udnyttelse af rester

Nogle gange kræver det bare et lille prik - som at få antipasti, og se at en del af dem faktisk i al sin enkelhed er genbrug af overskud fra dagen før. Enkelt og effektivt, og serveret i portionsanretninger så kan det absolut gøres indbydende. Suppleret med en enkelt ny ting eller to - så har vi en udmærket forret / haps mens vi venter på kokken.
Det kan blive nødvendigt i dag - hvor det hjemlige køkken står på langtidssimret spansk kyllingeret. Med bacon, chorizo, chili, hvidløg, kikærter og bønner, hvilket er årsagen til at det ikke blev lavet i går, som det ellers havde været naturligt. Bælgfrugter skal udblødes, og det tager den tid, som det tager.
Ud over at servere god mad, så fik L'angelo Italiano dermed også lige genopfrisket mine gode intentioner om at få brugt rester løbende, i bedste tråd med 'Stop spild af mad'.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar